Hé, Je hebt me gevonden!
Wees welkom.. 
Liefs, Lieke 

Ik, Lieke Vissers (30 jaar), heb al vele jaren een passie voor “mensen mooi maken”. Haren knippen, kleuren, brushen, opsteken,… Ik doe het allemaal met een grote dosis liefde. Bij mij is het hele gezin welkom: dames, heren en kids.

Wij werken hoofdzakelijk met de topproducten van Maria Nila, een Zweeds merk ontwikkeld met respect voor natuur en dier.

Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar een kapster voor jezelf en eventueel de suite? Ik kom ook met veel plezier aan huis!

De producten van Marc Inbane bieden een verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van zon en zonnebanken.

Iedereen welkom!

Bij mij is het hele gezin welkom: dames, heren en kids. Tijdens je kappersbeurt zorg ik ervoor dat jij je 100% thuis voelt. Een lekker koffietje, een boekje erbij, gsm op stil,… en genieten! Heerlijk toch!?

Ik blijf mezelf altijd bijscholen zodat ik de nieuwste technieken in mijn vingers heb. Jullie steeds beter kunnen helpen daar doe ik het voor!

Boek je graag een kappersafspraak? Dan kan je dit makkelijk doen via de online booking tool op deze website of telefonisch

276A0250

Ps: nog enkele leuke weetjes over mezelf:

  • Familie en vrienden zijn heel belangrijk
  • Sinds 2012 staat Thijs aan mijn zijde en is hij steeds mijn grote steun en toeverlaat
  • Zonder sporten zou ik ongelukkig worden; a healthy mind in a healthy body
  • Ik kan echt genieten van koken en bakken. En natuurlijk alles opeten 😉
  • Je mag me altijd wakker maken voor dessertjes 🍰