Hoe de liefde voor het
beroep kapster begon

In al mijn vriendenboeken van de lagere school stond het geschreven… Ik zou kapster worden. 

Vanaf mijn 11 jaar ging ik in het weekend en de vakanties helpen bij een kapster in het dorp.

Eerste ervaringen

In het middelbaar ben ik gestart met twee jaar Sociaal Technische Wetenschappen. De liefde voor het kappersberoep zat er altijd al in.

Ik voelde aan alles dat ik meer in die richting moest gaan qua studies. De overige 5 jaar besloot ik een opleiding te gaan volgen in Sint-Elisabeth in Merksem. Naar school gaan in Merksem was heel anders dan in mijn thuisdorp Wuustwezel. Ik heb er haar op m’n tanden van gekregen.

Toen ik naar het 6de middelbaar ging toverde mijn handige papa een salonnetje in de garage waar ik al veel familie, vrienden en buren knipte.

De sprong was gemaakt!

Na heel veel modellen op school, salonwerk en stage ging ik op mijn 18 jaar aan de slag bij High Hair in Hoogstraten.

Na 2 jaar voltijds werken en veel te hebben bijgeleerd was het tijd om meer voor mezelf te gaan werken.

Ik besloot om halftijds te werken in mijn eigen salon en halftijds bij Kapkaai in Sint-Antonius. Ik heb daar 2 jaar met heel veel plezier gewerkt. Wij waren een gouden duo! Maar na 2 jaar werd het te druk in m’n eigen salon dus waagde ik me aan de grote sprong. Met pijn in het hart gaf ik mijn ontslag om volledig op mezelf te beginnen.

Sinds oktober 2016 ben ik dus alleen nog maar in Wuustwezel te vinden waar ik nog geen minuut spijt van heb gehad. Dit was de beste keuze ooit. Ik doe dit écht met hart & ziel. En hoop dit nog lang te kunnen en mogen doen.

276A0461

Wij werken hoofdzakelijk met de topproducten van Maria nila, een zweeds merk ontwikkeld uit liefde voor natuur en dier.

Heb je trouwplannen en ben je opzoek naar een kapster voor jezelf en eventueel de suite? Ik kom ook met veel plezier aan huis!

De producten van Marc inbane bieden een verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van zon en zonnebanken.